Zaem OnlineЕрата на кредитите е изминала дълъг път. Преди време беше почти невъзможно да получите кредитна карта, ако нямате установена кредитна история. Сега обаче можете да кандидатствате за кредитна карта, дори и да имате малка или никаква официална кредитна история. Ако нямате никаква традиционна кредитна история, тъй като досега не сте използвали официални кредитори за придобиване на дълг, това може да изглежда като невъзможна задача. За щастие има много начини да получите кредитна карта без предишен кредит, без да се налага да прескачате обръчи или да се справяте с много досадна бюрокрация. Всеки, който иска да получи нова кредитна карта, ще се нуждае от някаква форма на доказателство, че може отговорно да управлява такава.

 

Какво представлява кредитната карта?

Кредитните карти са най-популярната форма на потребителски дълг. Издателите на кредитни карти ще спечелят пари от вас, ако не ги изплатите навреме. Това може да бъде скъпоструваща ситуация по редица причини. Първо, закъснелите плащания ще навредят на вашия кредит. Кредитните бюра използват кредитната история на дадено лице, за да определят неща като лихвения процент, който ще ви бъде начислен за бъдещи заеми, като например ипотеки или студентски заеми. Колкото по-дълго време кредитната ви история е накърнена, толкова по-трудно е да получите заем в бъдеще.

 

Обезпечени кредитни карти

Обезпечената кредитна карта е вид кредитна карта, която често се дава на хора, които имат малка или никаква кредитна история. Този вид карта изисква потребителят да направи паричен депозит при издателя на кредитната карта. Депозитът се превръща в кредитен лимит, което означава, че можете да теглите само толкова, колкото сте внесли. Много издатели на кредитни карти рекламират, че са отворени за хора с лоши кредити, но това не означава, че ще ви дадат карта без кредитна проверка. Всъщност много компании за кредитни карти изискват гаранционен депозит, когато откривате сметка за обезпечена кредитна карта. Това е така, защото компанията може да анулира сметката ви, ако пропуснете плащания или използвате картата безотговорно.

 

Кредитни карти с марката Visa

Visa е един от най-големите доставчици на кредитни карти в света. Те предлагат много различни кредитни карти, с различни лихвени проценти и програми за възнаграждения. Ако имате лош кредит, може да се наложи да разгледате предложенията им за карти със занижен рейтинг. Ако имате добър кредит, можете да кандидатствате за някоя от премиерните им карти. Visa предлага много различни възможности за кредитни карти. Подробности за различните карти можете да намерите на техния уебсайт. Можете също така да кандидатствате за кредитна карта Visa чрез онлайн заявление. За да кандидатствате за кредитна карта с Visa, ще ви е необходима валидна лична карта, издадена от правителството, доказателство за доход и онлайн акаунт. Можете да се регистрирате за сметка на Visa чрез техния уебсайт. Ще трябва да предоставите основна лична информация, както и информация за текущото си финансово състояние.