00111

Изборът на правилния професионален външен вид е не само въпрос на стил, но вие също трябва да изберете правилния цвят за вашия офис.

Син

Синьото е един от любимите цветове за бизнеса и не е случайно. Това е цвят, придава увереност и отговорност, което ви кара да изглеждате компетентни и надеждни. Синьото е цветът, който символизира баланс и стабилност и следователно внушава чувство за сигурност. Ето защо е идеален и за публично говорене, установявайки незабавна връзка със слушателя и създавайки хармонична и релаксираща атмосфера. Може да бъде избран във всякакъв нюанс, от тъмно синьо до светло синьо.

Сив

Още един идеален вариант за офис визия, елегантен и изискан, без да е претенциозен. Сивото предизвиква спокойствие и естественост и има предимството да не разсейва събеседника. Внимание към работната среда. Това е студен цвят, който предизвиква рационалност и аналитична личност. Отлично, ако работите сами, не е препоръчително, ако работите в екип или в контакт с креативни хора. Това би увеличило непривързаността.

Черен

Черното е цветът на властта, но освен това е вечна класика. Елегантен, минималистичен и определено харизматичен. Перфектен, ако играете важна роля или искате да създадете впечатление за безупречност. Но избягвайте визия само в черен цвят, защото това ще ви накара да изглеждате непроницаеми, мрачни и сурови. Това е цвят, който да изберете само за една ваша дреха, или панталон, или сако, или аксесоари.

Бяло

Бялото е цветът на чистотата и елегантността. Придава класа и усещане за свежест. Стои много добре, ако се съчетае с пуловер или риза в комбинация с други цветове, което прави тоалета по-изчистен.

Бежово

Отново бежовото изразява голяма умствена яснота, организираност и способност за концентрация дори в хаотични ситуации. Той е отличен цвят за професионален стил, но винаги в комбинация с други нюанси. Цялостната визия в бежово трябва да се избягва.

Източник: maksi-moda.bg