София дизел център

 

Ремонт на дизелови помпи цени

Ремонтът на дизеловите помпи варира в различни цени и се определят от различните части на помпата. За дребни ремонти като почистване на дюза или пък смяна на някоя от частите на дюзата цените не са високи. Но когато става въпрос за електронните блокове на дюзите нещата стоят по различен начин.

Електроните блокове в горивната система са два. Единият е за двигателя, а другият е за помпата. Най-честия проблем, който се среща, е невъзможност да се запали. 90% от случаите причина за това е електронния блок.

Най-скъпите елементи на една горивна помпа

Електронният блок е един от най-скъпите елементи на една горивна помпа и това създава много неприятности на шофьорите.

В него се съдържат всички системи за впръскване на гориво, възбудители и датчици. Почти за всички е непосилна покупката на нов, а ремонта трябва да бъде извършен от професионалисти.

Как протича ремонта на ГНП

За да се направи ремонт на електроника на гнп , помпата трябва да бъде демонтирана от превозното средство. Това можете да направите сами или пък да отидете в сервиз и да ви я свалят.

След това се проверява на специална машина къде е проблема и се отстранява. В оторизираните сервизи ще проверят помпата и на стенд, за да видят дали всичко е в изправност.

Ако нямате възможност да занесете помпата лично, но искате да е прегледана от истински професионалисти, можете да я изпратите по куриер на Sofia Diesel Centre, където ще направят диагностика и ще ви бъде съобщено какво ще включва ремонта, цена и ще отговорят на въпросите ви.

След ремонта

След ремонта на горивната помпа, ще си я получите обратно с гаранция по куриер. За да изпратите помпата или да посетите Sofia Diesel Centre не е необходимо да запазите предварителен час. Помпата ще се приеме на момента и предаде на съответните специалисти.