001

Напоследък на мода са ботушите. Ако изберете правилната визия, тогава те ще изглеждат страхотно в комбинация  с рокля. През есента късите обувки са добър вариант. Малки кокетни ботуши, които ще изглеждат елегантно и женствено на женския крак, ще допълнят всяка есенна рокля.

Обувки за летни рокли

   Почти всякакви обувки с отворени пръсти са подходящи за ярки летни рокли. Сандали на висок ток правят тоалета ви по-пъстър. Обувките с отворени пръсти са идеални за лятно излизане до театър или кино. Тази комбинация ще направи изображението много сладко и едновременно ярко.

Обувки за сватбена рокля

     От детството всяка булка мечтае за пищна сватба, великолепна бяла рокля и красива прическа. Избирайки обувки за сватбена рокля, най-добре е да останете на леки сандали или бели помпи. Сватбените обувки не трябва да са на висок ток. Първо, не е много удобно, и второ, е доста трудно. Когато всички гости са оценили красотата на образа на булката, тя може лесно да смени обувките за по-удобни, като например балетни или сандали.

Обувки за абитуриентски рокли

   Всяко момиче очаква с нетърпение дипломирането си и то не за да получи сертификат или диплома, а за да покаже пищната си рокля за дипломиране. Тук е важно да помислите върху цялото изображение до най-малкия детайл: прическа, маникюр, педикюр и т.н.

    Ако роклята е в стил "денди" , тогава са подходящи както сандали, така и обикновени балетки. Ако това е коктейлна рокля със средна дължина, тогава тук ще е подходящо висок ток за допълнително удължаване на краката. Обувките за дълга рокля трябва да са женствени и елегантни. Това могат да бъдат сандали, обувки на платформа или високи токчета. Всичко зависи от тена на момичето, нейните предпочитания и вкусове.

Обувки за романтични рокли

    Женствените и романтични рокли се допълват най-добре с обувки, които не изглеждат твърде обемисти. Така че, тежките ботуши и грубите ботуши тук са абсолютно не на място. Препоръчително е да изберете снежнобяли сандали, кокетни балетки или обувки на малки токчета за романтична визия.

Обувки за спортна рокля

    Възможно ли е да комбинирате спортни обувки с рокля, както се вижда в тенденциите от последните сезони? Защо не. Сега е модерно да се комбинират маратонки и стилни маратонки с разнообразни елементи от гардероба.

   Не много отдавна се смяташе за лош вкус да се съчетават такива обувки с дрехи извън фитнеса и спортния салон, но модата не стои на едно място. Въз основа на последните наблюдения можете да видите, че сега стана модерно да носите рокля с кецове.

Източник: e-obuvki.com