Toaletni Chinii

От какъв материал са направени?

Тоалетните чинии са направени със смес от глина, към която са добавени елементи като кварц и фелдшпат. След това се формова, изсушава и подлага на високи температури, за да остане без мирис. След това се нанася бяла или цветна глазура, където се слива химически и...

Прочети още...

Futuristichna BaniaВдъхновен от художествените авангарди от средата на 20-ти век, тенденцията на футуристичен стил , приложена към архитектурата и интериорния дизайн, се стреми да пресъздаде технологична, иновативна и удобна среда.

  1. Технология

Футуристичният стил...

Прочети още...

1122121

 

Рефинансирането е регистрация на нов заем за закриване на съществуващия при по -благоприятни условия. Програмите за рефинансиране са популярни не само по време на криза. Често клиенти искат кредити за рефинансиране на задължения към други кредитори, с помощта на които е възможно не само да се...

Прочети още...

012

Като цяло е най-добре да избягвате ярките, наситени цветове като червено или оранжево, както и тъмните, мрачни нюанси като черно. Вместо това се опитайте да намерите среден вариант между тези две крайности.


Материя - значението на текстурата и избора на плат...

Прочети още...

0111

Изграждането на бранд онлайн е всеобхватен и сложен процес, изискващ използването на подходящите дигитални способи и прилагането на ефективни техники за създаване на устойчива идентичност.

За да създадете дълготрайно и успешно онлайн присъствие на вашия бизнес, то съществуват ключови...

Прочети още...