012

Като цяло е най-добре да избягвате ярките, наситени цветове като червено или оранжево, както и тъмните, мрачни нюанси като черно. Вместо това се опитайте да намерите среден вариант между тези две крайности.


Материя - значението на текстурата и избора на плат
Изборът на плат е един от най-важните аспекти на мъжкото бизнес облекло. Той е един от основните аспекти, които ще ви помогнат да създадете свой личен стил, като същевременно поддържате професионален вид.


Текстура - значението на избора на правилната текстура
Текстурата е един от най-важните аспекти на избора на плат. Именно този аспект ще ви помогне да създадете визия, която е толкова индивидуална, колкото сте и вие.


Прилягане - важността на избора на правилната кройка
Прилягането е друг важен аспект на мъжкото бизнес облекло. Именно този аспект ще ви помогне да създадете външен вид, който е едновременно стилен и професионален.


Стил - как да създадете свой собствен стил
Няма един-единствен правилен начин за обличане за работа. Можете да създадете стил, който е толкова индивидуален, колкото сте вие, като черпите вдъхновение от различни аспекти на класическата мъжка мода.


Ризи, блузи и палта
Нека започнем с най-важната дреха в гардероба ви - ризата. Може би си мислите, че всички ризи са еднакви, но в действителност има много различни видове ризи. Преди да започнете да избирате ризи, е важно да знаете кой тип е идеален за васЖилетки. Жилетките са небрежна алтернатива на пуловерите.


Панталони и обувки
Панталоните са най-важната част от костюма на всеки мъж. Те са и важна част от работното облекло на всеки мъж. Когато става въпрос за избор на панталони за работа, имате две основни възможности - панталони за рокля и панталони за ежедневието.


Аксесоари: ключът към успешната мода на работното място
Аксесоарите могат да бъдат разликата между това да изглеждате като "поредния колега в поредния сив костюм" и това да изглеждате стилно и професионално. Аксесоарите са идеалният начин да добавите малко личен стил към облеклото си, без да прекалявате.

Източник: Онлайн магазин E-Alexandra