Futuristichna BaniaВдъхновен от художествените авангарди от средата на 20-ти век, тенденцията на футуристичен стил , приложена към архитектурата и интериорния дизайн, се стреми да пресъздаде технологична, иновативна и удобна среда.

  1. Технология

Футуристичният стил е тенденция, запазва се с вкус към технологиите. Съветите за тази причина ви препоръчват да разполагате с иновативни елементи за банята, които предлагат много повече от простото изпълнение на основните функции. Например, имат тоалетни , които освен отлична способност за промиване, имат допълнителни атрибути като пестене на водата и по-добро измиване след всяка употреба. Такъв е случаят с тоалетните, които имат технологията MaxiClean (лесно и трайно почистване),SifonJet (висока евакуация с малко вода) или TurboFlush (максимална мощност, максимално спестяване). 1. Технология

 

  1. Минимализъм

Естетическият минимализъм е един от основните характеристики на футуризма. Изберете стил за баня без орнаменти или елементи, които се намират пространството, и дайте приоритет на чистите форми и неутралните тонове като бяло , сиво и черно. Това ще помогне на пространството, за да се открие като по-просто, асептично и осветено.

  1. Комфорт

Според футуристичния тренд технологичното развитие трябва да бъде в услугата на комфорта на съмва Поради това ви предлагаме да разполагате с елементи за баня, които осигуряват комфорт и релакс. Ако не можете да купите вана, душ кулите са отлични алтернативи, тъй като имат различни видове дюзи, широки диаметри и хидроструи.

  1. Дизайн

Като се има предвид, че тази тенденция предпочита неутралните тонове и абсолютното бяло, важно е дизайнът на елементите в банята да бъде впечатляващ. Добър вариант е смесването на мебели за баня в геометричен стил и прави линии с извита мивка с органични форми, които предизвикват течливостта на водата.

Дори вашите кранове и аксесоари за банята могат да имат декоративно значение. Изберете иновативен дизайн или различни покрития като никел или матово черно за нотка на отличителя.

Толкова лесно е да постигнете модерни бани, като приложите футуристичния тренд във вашия дом. Представите ли си, че подновяването може да бъде толкова лесно?