Toaletni Chinii

От какъв материал са направени?

Тоалетните чинии са направени със смес от глина, към която са добавени елементи като кварц и фелдшпат. След това се формова, изсушава и подлага на високи температури, за да остане без мирис. След това се нанася бяла или цветна глазура, където се слива химически и физически с глиненото тяло. Крайният продукт (стъклен порцелан) има изключително издръжлива повърхност, която е устойчива на избледняване, петна и надраскване.

 

Видове санитарни услуги

Има пет основни типа:

Моноблок: казанчето се намира непосредствено в задната част на тоалетната чиния.

Вградени: казанчето се крие зад стена или мебел, а тоалетната чиния се напасва към задната стена.

Окачени: Окачен на пода и фиксиран към метална скоба, която е на стената със скрито казанче, което подава вода за оттичане.

С високо и ниско казанче: казанчето пасва на стената и е свързано към тоалетната с хромирана тръба. Казанчето се поставя на средна или висока височина.

 

Преди да купите нова тоалетна, трябва да имате предвид няколко неща. Обърнете внимание на стила на вашата баня, дали е модерен или традиционен стил? Определянето на това ще ви помогне да изберете тоалетна, която ще подобри дизайна на пространството. Високите тоалетни с казанчета създават автентично пространство с традиционен стил, докато окачените тоалетни придават елегантна и съвременна нотка.

Наличното пространство е друг важен фактор. Ако имате малка баня, има разнообразие от налични опции за много тоалетни, които пестят място, но ако имате налично място, има по-голямо разнообразие, от което да избирате.

 

Други въпроси, които трябва да си зададете:

Планирате ли да запазите оформлението на банята или създавате нов дизайн? Ще монтирате ли тоалетната на ново място?

Поддържането на тоалетната на едно и също място ще спести разходи за монтаж, но ако искате да я инсталирате на ново място, имайте предвид, че ще са необходими водопроводни работи, просто имайте предвид, че ще са необходими допълнителни водопроводни работи, така че не забравяйте да предвидите бюджет за това.