000119

Когато става въпрос за декориране на вашата баня, стените често се пренебрегват. Но добавянето на малко изкуство, може да бъде чудесен начин да добавите индивидуалност и стил към пространството. В тази публикация, ще разгледаме някои креативни идеи за декориране.

Винтидж плакати и щампи

 

Един чудесен начин да добавите малко характер към стените на вашата баня, е да използвате ретро плакати и щампи. Потърсете разпечатки на стари реклами или туристически плакати или дори старинни медицински илюстрации. Тези видове щампи могат да добавят забавен, отличителен щрих към помещението.

Скулптурни парчета

 

Друга идея за декориране, е използването на скулптурни парчета. Те могат да бъдат всичко - от керамични стенни завеси до метални скулптури. Потърсете елементи, които допълват стила на вашата баня, добавят малко дълбочина и текстура към пространството.

Мозаечни плочки

 

Ако търсите по-трайно решение, обмислете използването на мозаечни плочки, за да създадете произведение на изкуството на стената на вашата баня. Можете да създадете мозаечен дизайн, като използвате плочки в различни цветове и форми или да използвате предварително направени мозаечни плочки, за да създадете конкретно изображение или шарка. Това е чудесен начин да добавите малко цвят и текстура за настроение. Отделно, съчетани с мебели за баня по поръчка, биха били чудесен начин да направите впечатление.

 

Стенни растения

 

И накрая, помислете за добавяне на стенни растения. Те не само добавят малко зеленина към пространството, но и пречистват въздуха и създават успокояваща атмосфера. Изберете растения, които виреят в среда с ниска осветеност и висока влажност.

 

В заключение, декорирането на стените с изкуство, е чудесен начин да добавите малко индивидуалност и стил към пространството. Независимо дали избирате ретро плакати и щампи, скулптурни произведения, рамкирани снимки, мозаечни плочки или монтирани на стената растения, има много творчески възможности, от които да избирате. Така че не пренебрегвайте стените на вашата баня - добавете някои уникални елементи и направете пространството наистина впечатляващо.