011101110 Razberi.info

Парфюмеристът Пиер Монтале създава своята компания през 2005 година. От тогава до днес е лансирал над 150 аромата с марка Montale. Всеки Монтале парфюм впечатлява със завладяваща и интензивна ароматна композиция, изградена от висококачествени естествени съставки от Ориента. В работата си Пиер Монтале е повлиян от престоя си в Саудитска Арабия, където е покорен от магията на уд. Той използва ценната съставка в много от уханията, които разработва. Други са базирани на флорални и гурме акценти. Ценители по целия свят имат своя любим Монтале парфюм. Съществуват ли обаче ароматни предложения с марка Montale, които са подходящи за всички сезони?

Ваниловият Монтале парфюм Vanilla Extasy е чудесен за хладното време през пролетта и есента

Vanilla Extasy е лансиран от Montale през 2008 година. В уханната композиция на този Монтале парфюм са преплетени нотки от плод кайсия и кайсиев цвят, ванилия, иланг-иланг и жасмин, бензоин, сандалово дърво, смоли и махагон. Ароматът впечатлява със завладяващото си развитие и завидната дълготрайност. Уханието е любимо на дами, които обичат да експериментират със сочните плодови, омайните цветни и вкусните гурме акценти. Vanilla Extasy е парфюм, който е подходящ, както за ежедневието през пролетта и есента, така и за специални вечерни поводи.

Съблазнителният Montale Dark Purple ще ви сгрее в студените месеци

Кехлибареният цветен Монтале парфюм излиза на пазара през 2011 година. В опияняващата уханна композиция на този Монтале парфюм, който е най-подходящ за есенно-зимния период, са преплетени слива, портокал, роза, ванилия, здравец, червени плодове, пачули, кехлибар, тиково дърво и бял мускус. Уханието е чувствено, очарователно и завладяващо. Dark Purple е Монтале парфюм, който ще постави блестящ акцент във визията ви през есента и зимата.

Montale Sweet Peony е деликатен плодово-флорален Монтале парфюм, подходящ и за лятото

Уханието, разработено от Пиер Монтале, е представено през 2017 година. Чувственият аромат напомня на пищна градина, изпъстрена с плодове и цветя - истинско богатство през пролетта, лятото и есента. Първоначално впечатление за този Монтале парфюм създава нежният акцент от божур, последван от омайната и завладяваща сърцевина от роза, жасмин, праскова и кокос. Базовият акорд на Montale Sweet Peony е преплел карамфил, сандалово дърво, кафе и ванилия. Чистото и свежо ухание на плодово-флоралния Монтале парфюм е идеално за ежедневието, като гарантира приятна ефирност, но и задоволителна дълготрайност на аромата.

Pure Gold e Монтале парфюм, който може да носите през цялата година

Флорално-плодовата ароматна композиция е лансирана от Пиер Монтале през 2009 година. Уханието се открива със сочни плодови нотки кайсия и италианска мандарина, последвани от деликатен букет от египетски жасмин, портокалов цвят и нероли в сърцевината. Базовият акорд е преплел бял мускус, пачули и ванилия. Искрящата концепция на Pure Gold прави този Монтале парфюм подходящ за всички сезони.

Открийте своя Монтале парфюм за всеки сезон и го носете с блясък и самочувствие

Изборът на най-подходящ парфюм е индивидуален и е свързан с начина, по който ароматната композиция се свързва с уникалното ухание на всеки човек. Подберете своите аромати на Montale, които ще ви гарантират свежест и комфорт през всеки сезон, за да се чувствате винаги харесвани и завладяващи!