019432  XADO

Автомобилните добавки XADO са си спечелили безупречна репутация в автомобилната индустрия благодарение на иновативния си подход към поддръжката на превозните средства и подобряване на производителността. Тези продукти, вариращи от ревитализанти на двигателя до почистващи препарати за горивната система, са предназначени да се справят с най-често срещаните проблеми, с които се сблъскват собствениците на превозни средства.

Не просто защита, а възстановяване на компонентите на двигателя

Едно от основните предимства на автомобилните добавки XADO е способността им не просто да защитават, а да възстановяват компонентите на двигателя. Водещата продуктова линия на компанията, XADO Revitalizant, включва усъвършенствана нанотехнология за ремонт на износени метални повърхности в двигателя.

Когато се добавят към двигателното масло, ревитализиращите молекули образуват защитен слой върху движещите се части на двигателя. Този слой не само запълва микроскопични драскотини и износване, но и укрепва металните повърхности, с което удължава ефективно живота на двигателя. Такъв процес на възстановяване е особено полезен за по-стари превозни средства, които страдат от намалена производителност поради износване на двигателя.

Повишаване на горивната ефективност

Някои от продуктите на XADO, включени в каталога на онлайн магазин Тонекс, допринасят значително за горивната ефективност на автомобилите. Препаратите за почистване на горивната система, като XADO MaxiFlush, са предназначени да отстраняват отлаганията и замърсяванията от горивните инжектори и горивните камери.

Чистата горивна система е гаранция, че горивото се изгаря по-ефективно, което води до по-добра работа на двигателя и намален разход на гориво. Това не само помага на шофьорите да спестят пари на бензиностанцията, но също така допринася за по-ниски емисии, което прави превозното средство по-екологично.

Atomic Oil - смазочни материали от най-висок клас

Друго забележително предимство на добавките XADO е способността им да намаляват триенето и износването на компонентите в двигателя. Смазочните материали и маслените добавки на марката са формулирани с усъвършенствани фрикционни модификатори, предназначени да създават по-плавно взаимодействие между компонентите на двигателя.

Чрез минимизиране на триенето, моторните масла от гамата Atomic Oil помагат за намаляване на износването на двигателя, понижаване на работните температури и подобряване на цялостната ефективност на двигателя. Тези продукти допринасят за забележимо подобрение в работата на двигателя, по-плавна работа и по-тихо возене.

Продукти за превантивна поддръжка

XADO е разработила и широк спектър от продукти за превантивна поддръжка, които могат да спестят на собствениците на превозни средства скъпите ремонти. Редовната употреба на тези добавки ще помогне за идентифициране и ограничаване на потенциални повреди, преди те да се превърнат в големи проблеми.

Например, използването на добавка за масло XADO може да помогне за поддържане на оптимален вискозитет на маслото и да предотврати натрупването на утайки, което би могло да задръсти частите на двигателя и да доведе до сериозни повреди. По подобен начин ревитализантите за трансмисия могат да се справят с незначителното износване на компонентите на скоростната кутия, осигурявайки плавно превключване на предавките и удължавайки експлоатационния живот на трансмисията.

По отношение на цялостното здраве на автомобила, продуктите XADO допринасят за поддържане на балансирана работа. Гарантирайки, че компонентите на двигателя са добре смазани и без вредни отлагания, те спомагат за поддържането на постоянна мощност и безпроблемна работа. Тази балансирана производителност се превръща в по-приятно шофиране с по-добро ускорение, по-плавно управление и надеждна реакция на двигателя.