00011dograma Sas Staklopaket

Има много причини да изберете PVC дограма със стъклопакет във вашия дом. От една страна, това може да намали разходите ви за отопление. От друга страна, той може да се рециклира и предлага бариера против взлом. Освен това осигурява реалистичен вид на дърво. Това го прави популярен избор както за собствениците на жилища, така и за собствениците на фирми.

Намалява разходите за отопление

PVC дограмата със стъклопакет предлага много предимства, като намален шум и подобрена топлоизолация. Освен това тези прозорци и врати са много издръжливи и лесни за поддръжка. Това означава, че можете да спестите разходи за отопление. PVC дограмата е чудесен вариант, ако искате да намалите разходите си за отопление.

02 Dograma Sas Staklopaket Namalyava Razhodite

 

PVC прозорците и дограмата имат много предимства, включително способността им да рециклират повечето от компонентите си. Това означава, че дограмата, която купувате, може да се използва повторно за създаване на нови продукти. Това помага на околната среда и намалява вашия въглероден отпечатък. Топлинните загуби през прозорците представляват около 25 до 30% от общото потребление на енергия в средностатистическия американски дом.

Осигурява защита против взлом

Противовзломните стъкла са тествани за устойчивост на удар. Тези типове стъкла се класифицират от P4A до P8B въз основа на тяхната устойчивост на множество удари и режеща енергия. Тези прозорци и врати затрудняват крадците да получат достъп до вашия имот, което ви дава време за реакция.

Освен противовзломна защита PVC е много лесен за поддръжка материал. Изолационното стъкло може да се почиства лесно с разтвори на основата на почистващ препарат. Предлагат се и различни аксесоари, които помагат за намаляване на праха в рамката.

033 Dograma Sas Staklopaket Protiv Vzlom

 

Реалистичен дървесен ефект

PVC не се влияе от вода, което го прави чудесен избор за врати и прозорци. Алуминият, от друга страна, е още по-добър в устойчивостта на вода. Това е основният материал, използван в корпусите на лодки. Той е не само водоустойчив, но и привлекателен, така че е страхотен материал за прозорци и врати.

Издръжлив материал

PVC дограмата със стъклопакет осигурява издръжливост и енергийна ефективност. Може да се рециклира и е екологично чист материал. Освен това осигурява дълъг експлоатационен живот. Той е силно устойчив на влага, топлина и атмосферни влияния, което го прави отличен избор за жилищни и търговски приложения.

Ако планирате да поставите прозорци в дома си, едно от първите решения, които ще трябва да вземете е вида на дограмата. Дограмата определя издръжливостта на прозорците. Важно е да изберете издръжлив материал - PVC или алуминий - който ще издържи много години на износване. Трябва да имате предвид и утилитарните и естетически функции на прозорците.

 

0333 Dograma Sas Staklopaket Izdrazhlivost

Енергийно ефективен

PVC дограмата със стъклопакет предлага отлични топлоизолационни свойства и висока устойчивост на атмосферни влияния и влага. Тази комбинация помага за намаляване на топлинните загуби през зимата и предотвратява прегряването през лятото. Както стъклото, така и PVC профилите се почистват лесно. Препоръчва се PVC дограмата да се почиства с мек разтвор на препаратна основа.

PVC дограмата също е екологична и рециклируема. Възможно е повечето от компонентите на uPVC прозорците и дограмата да се рециклират в нови продукти, намалявайки количеството на генерираните отпадъци. Това също помага за намаляване на въглеродния отпечатък.