00011     Beauty Of Joseon

Beauty of Joseon e компания за корейска козметика, която съчетава традиционни природни съставки с иновативни формули при разработване на продуктите си. Първият продукт на бранда - Joseon Beauty Cream е представен през 2017 година. Експертите на Beauty of Joseon черпят вдъхновение от книга с правила и съвети, която разкрива кои билкови съставки са използвани векове от династията Чосон за по-добро здраве и красота. От корейската козметична компания са убедени, че красотата и истинското щастие може да бъдат постигнати само когато тялото и умът са в хармония. Използвайки натурални съставки в своите продукти, от Beauty of Joseon вярват, че ще помогнат на своите клиенти със силата на природата да се почувстват по-озарени и балансирани. Специалистите на Beauty of Joseon следят внимателно отзивите на потребителите за всеки нов продукт, интересуват се и от конкретните нужди на кожата, за които клиентите споделят, като се стремят да им откликнат с всяко ново предложение, което брандът лансира на пазара.

Beauty of Joseon познава добре силата на природните съставки

Използването на билки и растителни култури не само за прехрана, но и за поддържане на красотата на кожата, има вековни традиции в Корея. От Beauty of Joseon пренасят опита от миналото в разработването на най-съвременни козметични продукти. Корейската компания включва в продуктовите си линии природни съставки като женшен, корейски зелени сливи, ориз, прополис, зелен чай и др.

Козметиката с женшен на Beauty of Joseon е идеалното решение за чувствителна кожа

Полезните свойства на женшена са познати от векове в източния свят, поради което е известен като „билка от Бога“. Благотворното въздействие на женшена за поддържане на здраве и красота се доказват и в съвремието с поредица изследвания, което прави билката една от най-предпочитаните при разработване на корейска козметика. Богата е продуктовата линия с женшен на Beauty of Joseon. Тя включва поредица продукти, сред които крем Dynasty, тоалетна вода за лице, серум, който възвръща жизнеността, серум за очи и почистващо масло.

Кремът Dynasty на Beauty of Joseon осигурява дълготрайна влага и подхранване на кожата.

Тоалетната вода за лице от линията съдържа 80% вода от женшен. Продуктът на Beauty of Joseon допълва пълноценната грижа за подхранване и хидратиране на сухата и чувствителна кожа. Препоръчва се тоалетната вода да се използва след почистване на лицето и да се нанася с леко потупване за по-добро абсорбиране.

Живителният серум за суха и чувствителна кожа на Beauty of Joseon съчетава силата на женшена и муцина от охлюв. Природните съставки осигуряват ефективна защита на увредената кожа и подобряват еластичността ѝ.

Серумът за очи съдържа 10% екстракт от женшен. Може да се използва както около очите, така и върху цялото лице, а основната му роля е да предотвратява появата на бръчки.

Почистващото масло с женшен се отличава с леката си формула, която отстранява ефективно грим и замърсявания от кожата на лицето. Ароматът на женшен, който се носи от продукта, помага за отпускане на ума и тялото и настройване за вечерната почивка.

Женшенът в продуктите на Beauty of Joseon се бори успешно със стареенето на кожата като забавя значително естествения процес. Полезен е за суха и чувствителна кожа, тъй като подобрява хидратацията и предпазва от екстремни външни влияния. Линията с женшен на Beauty of Joseon прави кожата на лицето млада, жизнена и сияйна.