Bania S Beli PlochkiБанята вероятно е едно от най-малките пространства в дома ви. Въпреки това тя е мястото, където прекарвате по-голямата част от времето и енергията си. Малкото пространство изисква уютен, но изискан дизайн, който моментално да го превърне в оазис за релаксация.

 Идеи за декорация с бели плочки

Банята в неутрален цвят е идеална както за функционалност, така и за естетика. Белите плочки са лесни за почистване и правят помещението да изглежда по-голямо и по-светло. Ако имате деца или домашни любимци, подовете с плочки също са добър избор. Белите плочки могат да се комбинират с различни осветителни тела, за да се създаде уникална визия. Можете да изберете различни плочки за пода и стените. Можете също така да приложите креативен модел на плочките, за да добавите индивидуален щрих към банята си.

 Съгласувайте мивката и душа

Мивката и душът са две приспособления, които ще бъдат в центъра на дизайна на вашата баня. Координирайте тези две части за постигане на цялостен вид. Ако разполагате с бюджет, помислете за инсталиране на две части от една и съща марка и модел за перфектно съчетание. Има някои марки, които предлагат бяло оборудване за баня. Алтернативно можете да създадете съгласувана визия, като изберете арматура в един и същи стил. Например, ако предпочитате модерни тела, можете да използвате елегантни, бели смесители, които нямат орнаментирани детайли. Ако харесвате по-класически дизайн, можете да изберете осветителни тела в кремави бели тонове.

 Добавете лукс с мраморен плот за тоалетна

Белият мраморен плот е класически избор, който е идеален за банята. Той е издръжлив, непреходен материал, който ще запази блясъка си години наред. Мраморът може да се използва за създаване на елегантен тоалет или функционална мивка за монтиране на стена. Мивките за монтаж на стена стават все по-популярни. Те превръщат част от стената във функционална повърхност за тоалетни принадлежности или грим. Стенните мивки са чудесен избор за по-малки бани. Те предлагат допълнително пространство за съхранение и представляват интересна фокусна точка. Стенните мивки са чудесен избор и за по-големи бани. Те могат да се използват в главните бани като тоалетна или сервизна мивка.