В съвременния дигитален свят, в който живеем, използването на видео реклама е не само препоръчителен, но и направо задължителен елемент от рекламната стратегия на почти всеки бизнес.

С помощта на видео рекламата вие имате възможността да достигнете таргетирана аудитория по един приятен, не дотам агресивен и притискащ потребителя, начин. Нещо повече, видеоклиповете винаги са били на почит сред потребителите и в непрестанно развиващия се гигант за видео споделяния, а именно YouTube.

video of image production

 

 

Рекламата днес и вчера: какво и как се промени през годините?

Да изтупаме архивите от прахта и да се върнем към отдавна изминали времена, през които видео рекламите бяха като че ли малко суховати в сравнение с идеите на новото време.

Разбира се, недотам впечатляващи примери е имало и тогава, не само в днешни дни.

„Епични“примери от някои стари видео реклами с голяма степен свързваме с рекламите за цигари, според които пушенето не е чак толкова вредно.

Изненадата, която лъха от този пример, ни кара да се пошегуваме с консерватизма и по-строгите правила тогава като цяло.

О, и да не забравяме култовия слоган „кокаин лекува зъбобол“ – абсурдно, нали?

Рекламният постер, видян в британския вестник „Дейли мейл“, препоръчва употребата на кокаин против зъбобол. Е, добре, на теория можем да се съгласим, че дори най-тежкият и болезнен зъбобол би утихнал след доза кокаин. Но ако оставим шегата настрана, реклама на подобни опасни и забранени от закона стоки не е съвсем удачна, нали?

В друг пример, този път идващ от САЩ, се препоръчва на майките да дават на децата си кенче кока-кола, защото било полезно за тях, макар че всички знаем каква е истината.

Интересните примери въобще не спират дотук. В друга реклама на цигари, по-конкретно на популярни ароматизирани пурети, се споделя как над Х% от лекарите избирали точно този вид пурети.

Рекламното послание намеква (или направо натвърдва) за това как всяка дама ще си падне по вас щом употребявате тази марка пурети. За протокола, това е рекламно послание чак от 1970 година.

Изключително любопитно в случая е възприемането на такъв тип реклами през онези години и още повече реакцията на обществото към тях. В днешно време, разбира се, подобно послание надали ще предизвика вълна от негодувание, по-скоро смях и глъч, ирония, и закачки.

В миналото аналогично са били рекламирани и очевидно вредни, дори опасни стоки включително и наркотици, както вече посочихме.

 

Как се променя маркетингът с течение на времето

Говорейки за рекламите през 90-те няма как да не споменем някои разлики в посланието, самият дизайн и идеи за изпълнението им. Разбира се, винаги има и изключения и на тях можем да сложим печат „рекламни гафове“ като в тази група могат да попадат неподходящи за деца съдържание (примерът с двойката и пурите), реклами тип фалшиви новини (този морков ще ви направи 2 метра висок) или непозволено съдържание (вземи кокаин на промоция). Ако бяха позволени, светът, в който живеем, щеше да придобие съвсем друг вид.

 

Въздействие чрез изработка на видео реклама

С развитието на технологиите се промениха и способите за въздействие чрез стандартна или видео реклама. Нещо повече, специално видео рекламата в интернет продължава интензивно и непрекъснато да се развива. Опростяването на технологиите също помага на рекламодателите да планират, структурират и поднасят завладяващо видео съдържание за своята целева аудитория.

Разбира се, телевизията съвсем не представлява единственият „подиум“ за реализиране на такъв тип рекламна дейност. Дори напротив, видео съдържанието в интернет води телевизията по много точки и категории, особено що се касае до по-младата група потребители.

Като цяло малко по малко видео рекламата в интернет измества телевизионната и това се дължи също на спада на интереса на младите да стоят пред телевизионния си екран. Именно поради тази причина, вашият бранд задължително трябва да е там, и то с ангажираща, добре замислена видео реклама.

Самата видео реклама може да бъде излъчена в разнообразни канали – конкретни интернет страници, мобилни телефони, таблети, смарт телевизори и др. Настаните ли се там, това ще превърне вашата видео реклама в един от най-предпочитаните начини за мобилна комуникация през следващите години.

Е, вярно е, че пазарът у нас все още е недостъчно развит за това, в сравнение със САЩ например, но вашият бранд трябва да бъде готов за тази промяна, защото тя ще дойде.

Планирайте този ключов за вашия бранд момент с професионално заснета видео реклама на невероятно атрактивни цени.

 

видео заснемане

Видове рекламни видеоклипове – лесни визуални решения за всеки бизнес и ситуация

Работата с видео реклама в интернет се различава значително с тази при телевизионната реклама. Стандартната продължителност на ТВ рекламите е 15-30 секунди. За разлика от тв рекламата, онлайн видео рекламата може да варира значително откъм продължителност в зависимост от целта на рекламния видеоклип. Дължината може да бъде от скромните 5 секунди и да достига до няколко минути. Късите формати от около 15 секунди се препоръчват все по-усилено за рекламни кампании с потребители, които имат нисък праг на задържане на вниманието.

Ние сме Медия Трейдинг – малка, но изключително ефективна група от специалисти в заснемане и изработка на професионална видео реклама включително и анимирани explainer видеоклипове

explainer видеоклипове

Ако се свържете с нас ще можете да се възползвате от професионална видео продукция, представяща бизнеса ви в най-добрата му светлина.

Можете да разчитате на нашия опит за изработка на:

 •      Телевизионна реклама
 •      Видеозаснемане
 •      Цялостна видео продукция
 •      Explainer видео
 •      Корпоративно видео
 •      Видео с отзиви на клиенти
 •      Видео за мобилни приложения
 •      Обучително видео
 •      Продуктово видео
 •      Промо видео
 •      Слайдшоу видео
 •      Whiteboard видео (видео тип бяла дъска)

Не обичаме да се хвалим сами, но клиентите ни остават удовлетворени от работата по съвместните проекти и дори ни наричат „креативно мислещи хора“. Разбира се както смятаме, че всеки бизнес трябва да прави, непрекъснато се опитваме да развиваме и подобряваме способностите и знанията си в динамичната и силно конкурентна среда, в която работим.

 

Да поговорим малко за бизнеса в днешното конкурентно време - онлайн

За да бъдете запомнени от вашите потенциални клиенти е важно да присъствате в ежедневието им чрез ангажираща вниманието и внушаваща доверие реклама. Нещо повече, добре изпипаната видео реклама дори ще помогне да повишите така наречения параметър brand lift. Например, ако публикувате вашето бранд видео и го качите в някой безплатен сайт за видео споделяне, като YouTube например, в рамките на този brand lift могат да се засичат следните изследвания:

 •      Запомняне на бранда
 •      Запознаване с бранда (за нови такива)
 •      Фаза на обмисляне
 •      Фаза на предпочитане на марка Х пред марка Y
 •      Намерение за покупка/възползване от услугата
 •      Поведение към бранда

Ако ни се доверите, ние ще изработим професионално видео за вашия бранд, с коетп вие ще можете да достигнете до правилните потребители, така че да задържите вниманието им и да повишите бранд лифта си. За разлика от тв рекламата в каквато и да е форма, видео рекламата в безплатни канали за видео споделяния не се заплаща и можете да запознаете неограничен брой зрители със своя бранд. Е, разбира се ще ви се наложи да заплатите за нашите хонорари и за продукцията като цяло, но ако сте като нас – и вие ще желаете най-доброто за своя бизнес :).

 

5

 

Когато говорим за платени видео реклами в YouTube, има два варианта за показване на вашата реклама без да може зрителя да я прекъсне. Вариант 1 – Non-skippable: за да започне да гледа избрания видеоклип, потребителя ще трябва първо да изгледа вашата реклама. Продължителността на видеото за този формат реклами се препоръчва да бъде 15-20 секунди. Вариант 2 – TrueView in-stream реклами: с този рекламен формат потребителя има избор дали да изгледа цялата видео реклама или след 5 секунди да я прекъсне и да продължи да гледа видеото си. Тези няколко секунди са от изключително значение. Важно е да сте привлекли интереса на зрителя, а това може да стане единствено с креативен подход в изготвянето на рекламното послание и видео продукцията като цяло.

 

Как видео рекламата помага на бизнеса онлайн

В последните няколко години определено има голямо раздвижване и при нас в България, но сякаш видео рекламата все още се приема за иновативен подход в България. Именно факта, че той все още не се е наложил у нас ви позволява да направите още по-голямо впечатление на потребителите си, просто защото все още няма насищане за разлика, например, от класическите спонсорирани реклами във фейсбук, които дори могат да бъдат блокирани с външни скриптове.

Обърнете внимание, че рекламния видеоклип не само ще привлече интереса на потенциалните ви потребители, но и ще остави траен спомен в съзнанието им, особено ако видеото наистина е завладяващо и професионално измислено и реализирано. Всичко това превръща видео рекламата в изключително ефективно средство за достигане до потенциални клиенти, от което не бива да се отказвате.

 

Променете отношението на потребителите към вашия бранд към по-добро

Правилното подбиране на думи в едно рекламно послание, представено по най-добрия начин във видео продукция, може значително да подобри не само продажбите ви, но и отношението на потребителите към вашите услуги/продукти или към компанията ви като цяло.

С много малки изключения, почти всеки бизнес може да се възползва от предимствата и ползите, които носят професионално заснетите видео продукции.

С тяхна помощ вашият бизнес бива разглеждан в напълно нова светлина, а това неименуемо ще окаже влияние и върху крайната цел, която сте си поставили.

И ако след всичко това все още се колебаете дали да се възползвате от видео реклама за вашия бранд, продукт или услуга, изброените по-долу опорни точки със сигурност ще разсеят всичките ви съмнения:

 •      Над 63% от бизнесите в САЩ вече използват видео рекламата в интернет като част от маркетинг инструментариума си, а над 82% от тях смятат, че това е ключова добавка към цялостната дигитална стратегия.
 •      Над 83% от бизнесите посочват много по-добра възвръщаемост на инвестицията след добавянето на видео реклама към рекламната си дейност.

 

видео рекламата се отличава с висока възвръщаемост

 

Видео рекламата ангажира зрителя много по-лесно

„Don’t tell me. Show me” – Не ми разказвай, покажи ми.

Следвайки този принцип, вие ще можете нагледно да покажете защо вашите услуги или продукти са по-добри от тези на конкуренцията. Добавяйки видео продукция на своята лендинг страница, редица чуждестранни фирми вече говорят за увеличаване на конверсиите/продажбите с над 80% - това вече е върхът, нали?

 

Google просто обича видеоклиповете

Защо ли? Много просто.

Видео съдържанието, за разлика от текстовото, ви позволява да задържите вниманието на потребителя по-дълго на вашия сайт. Колкото повече прекарано време има на сайта ви, толкова по-силно това сигнализира на Google, че сайтът ви предлага добро съдържание и оттам нелошо потребителско изживяване.

Да не говорим, че откакто Гугъл притежават YouTube, се забелязва значително подобряване на ефекта от видеата върху потребителите и вземането на решение за покупка. А ако трябва да си служим и със цифри, Moovly ни дават солидна храна за размисъл – статистиката им показва, че бизнесът с видео реклама има 53 пъти по-добър шанс да се покаже на по-горна позиция в търсачката, отколкото тези, които не разполагат с качествено видео.

 

Видео рекламата е перфектна за мързеливите купувачи

Всеизвестен факт е, че потребителите сканират информацията, а какво остава за най-мързеливите купувачи сред нас. Ето защо е важно да хванете и тяхното внимание, което би могло да се превърне в задълбочен интерес към вашите услуги/продукти, особено ако сте си изиграли правилно картите.

 

Качествената видео реклама ви помага да:

 •      Подобрите имиджа на бранда си и неговата разпознаваемост – видео рекламата ви помага да достигнете до сравнително широк спектър от потребители.
 •      Повишите значително доверието на потребителите към вашия бизнес – професионалната и добре планирана видео реклама автоматично ви позиционира като иновативен, развиващ се бранд.
 •      Позволява селектиране и таргетиране на различни целеви групи, до които е планирано достигане на вашето рекламно послание.
 •      Ефективен метод за повишаване на продажбите на вашите услуги или стоки в дългосрочен план.
 •      Позволява възможност за добър контрол върху презентирането на компанията ви сред обществото.
 •      Значително оптимизиране на разходите за маркетинг дейности – видео рекламата сервира множество варианти за отчитане на резултатите от кампаниите.
 •   Много повече свободно време за вашия екип, което да оползотворите във вътрешни обучения, които да ви развиват.

 

видео рекламата е много ефективна

 

Защо да ни се доверите за изработката на вашата видео реклама?

В Медия Трейдинг се гордеем с нашите постижения в света на видео продукцията и заснемането. В портфолиото ни ще намерите богата гама от професионални фотографски и видео услуги, касаещи всичко свързано със създаването на видео и фото продукция за тв реклама и/или интернет. През годините сме работили с едни от най-големите големи родни и чуждестранни брандове и фирми, които избраха да ни се доверят заради професионализма, прецизността и личното отношение, което влагаме във всеки един проект, с който се захващаме. Обичаме да работим и с по-малки компании, които пък винаги ни дават повече свобода на действие и ни оставят да се развихрим.

Независимо дали сте стартиращ бизнес или сте утвърден бранд, видео рекламата е подходящо и особено ефективно средство за достигане на правилни аудитории, на които искате да напомните за себе си или пък да спечелите нови привърженици със специални, нови и интересни предложения.

 

видео реклама

За да бъде успешна една видео продукция и за да може да окаже желаният ефект за даден бранд или бизнес, тя трябва да бъде създадена качествено с професионален екип, техника и задълбочени знания за работата с видео продукции. Нашият екип работи всеотдайно, наблягаме на това, което има значение точно за вашия бизнес и винаги даваме най-доброто от себе си без да правим никакви компромиси!

 

8

Благодарение на многобройните ни клиенти (родни и чуждестранни), ние непрекъснато се развиваме и с радост бихме оставили своя почерк и във вашия маркетинг!

В Медия Трейдинг превръщаме клиентите си в свои дългогодишни партньори, които могат да ни се доверят за бъдещи проекти! Свържете се с нас още днес.

 

Нашите колеги

 

1 2 3  4 9

София дизел център

 

Ремонт на дизелови помпи цени

Ремонтът на дизеловите помпи варира в различни цени и се определят от различните части на помпата. За дребни ремонти като почистване на дюза или пък смяна на някоя от частите на дюзата цените не са високи. Но когато става въпрос за електронните блокове на дюзите нещата стоят по различен начин.

Електроните блокове в горивната система са два. Единият е за двигателя, а другият е за помпата. Най-честия проблем, който се среща, е невъзможност да се запали. 90% от случаите причина за това е електронния блок.

Най-скъпите елементи на една горивна помпа

Електронният блок е един от най-скъпите елементи на една горивна помпа и това създава много неприятности на шофьорите.

В него се съдържат всички системи за впръскване на гориво, възбудители и датчици. Почти за всички е непосилна покупката на нов, а ремонта трябва да бъде извършен от професионалисти.

Как протича ремонта на ГНП

За да се направи ремонт на електроника на гнп, помпата трябва да бъде демонтирана от превозното средство. Това можете да направите сами или пък да отидете в сервиз и да ви я свалят.

След това се проверява на специална машина къде е проблема и се отстранява. В оторизираните сервизи ще проверят помпата и на стенд, за да видят дали всичко е в изправност.

Ако нямате възможност да занесете помпата лично, но искате да е прегледана от истински професионалисти, можете да я изпратите по куриер на Sofia Diesel Centre, където ще направят диагностика и ще ви бъде съобщено какво ще включва ремонта, цена и ще отговорят на въпросите ви.

След ремонта

След ремонта на горивната помпа, ще си я получите обратно с гаранция по куриер. За да изпратите помпата или да посетите Sofia Diesel Centre не е необходимо да запазите предварителен час. Помпата ще се приеме на момента и предаде на съответните специалисти.

 

Погледнем ли логата на Toyota, Nike, Amazon или BMW, незабавно ги разпознаваме и знаем какви компании стоят зад тях. Гладкият и елегантен вид на логата създава впечатлението, че тези компании са огромни, работят професионално и произвеждат висококачествени продукти. Което е и самата истина. Когато обаче попаднем на лошо разработено фирмено лого, моментално оставаме с убеждението, че въпросната компания е малка, не може да си позволи изработката на по-добро лого и едва ли предлага особено качествени продукти и услуги. 

Прочети още...

Горивната помпа с високо налягане и дюзите са сред основните функционални елементи в дизеловия двигател на съвременния автомобил. Ако с някой от тези компоненти възникне проблем, тогава е необходим своевременен ремонт. Качествената проверка, почистване и ремонт на дизеловите помпи и дюзи осигурява дългата и надеждна работа на вашия автомобил.

“Sofia Diesel Center” – проверка и ремонт на всички видове помпи и дюзи.

Компанията “Sofia Diesel Center” предлага сервизните услуги проверка, рециклиране и ремонт на дизелови помпи и дюзи на производителите Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas. След подмяната или поправката на дефектния детайл от горивната система на дизеловия двигател на вашия автомобил, клиентът получава гаранция за извършената висококачествена работа.

Сред основните причини за нарушаване на работата на помпите или дюзите при експлоатирането на автомобила се нареждат: замърсяване на филтрите, износване или корозия на отделните елементи и повишено съдържание на количеството сяра в горивото. Ремонтираната част преминава тест на специализиран стенд. В случай, че детайлът е кодиран той получава нов код, който гарантира безпроблемната му работа.

Квалифицираните специалисти на “Sofia Diesel Center” познават в детайли тънкостите по ремонта на компонентите с различни марки. В съвременното автомобилостроене изискванията за икономичност и екологичност на силовите агрегати стават все по-големи. Именно поради тази причина конструкцията и начините на управление на дизеловите двигатели и техните компоненти непрекъснато се усъвършенстват.  

Проверка и ремонт на комън рейл компоненти  

Най-модерна разработка в областта на дизеловата горивна апаратура е системата Common Rail. Принципа на работа на системата Common Rail e следният: горивната помпа създава високо налягане в разпределителния тръбопровод (т. нар. рампа). В зависимост от режимите на работа на двигателя с вътрешно горене, налягането в рампата се регулира от 200 до 1500-2500 бара. Това налягане въздейства постоянно на инжекторите, които се отварят чрез прилагане на къси импулси от блока за управление на двигателя. Величината и времето на подаване на горивото се определят от продължителността и броя на тези импулси.

Електронното регулиране на системата Common Rail позволява много гъвкав подход към контрола на процеса на подаване на гориво, но също така налага строги изисквания към елементите - инжектори: те трябва да отговарят на много къси контролни импулси, т.е. техните елементи трябва да се движат без никакво съпротивление и в същото време тези елементи трябва да поддържат горивото при изключително високо налягане.

Извършването на пълноценен ремонт на дизеловите помпи и дюзи е възможно след проверка и точно определяне на причината за неизправност в дефектния елемент. В голяма част от случаите се оказва, че причината за незадоволителната работа на двигателя се крие в друга горивна система, въпреки че главните “заподозрени” винаги най-напред се горивната помпа или дюзите. Когато има отклонение от необходимите норми на налягането и качеството на впръскване на горивото, в зависимост от степента на повредата се осъществява ремонт на разпръсквателя на горивна смес. Съществуват и още много характерни неизправности, които съществено влияят на ефективната работа на двигателя и на всички системи на дизеловия автомобил.

Ремонтът на компонентите на Common Rail системата е доста сложен и трудоемък процес, който изисква ползването на специално оборудване и познания за тънкостите на различните технологии, използвани от производителите при изработката на помпите и дюзите комън рейл. Във връзка с това, препоръчително е при възникнали проблеми с тези силови агрегати да се ползват само услугите на специализирани дизел сервизи.

В “Sofia Diesel Center”се извършва проверка, почистване, рециклиране и ремонт на комън рейл помпи и дюзи от марките Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO. При възникнали проблеми с дизеловата помпа от горивната система на вашия двигател, потърсете услугите на най-добрия дизел сервиз, в който ще получите гарантирано качество на услугите, оптимални цени, бързи срокове и квалифицирано отношение от страна на специалистите в центъра. Убедете се сами в професионализма на компания “Sofia Diesel Center”!

С настъпващата пролет и дългоочакваното затопляне е време да извадим запрашените чифтове спортни обувки и да се подготвим за „Новото Аз“. Ех, колко мотивиращо звучи! Ала дали така се чувстват и другите? Надали (поне не все още). Истината е, че за жалост, на немалка част от хората сякаш още им се зимува. Вероятно точно на тях нашите съвети за „Вдъхнови Спортния си Дух Напролет“ ще се окажат най-полезни.

Топ 5 грешки, допускани от начинаещите „маратонци“

 1. Неподходящи обувки за бягане

Запомнете, че липсата на мазоли или болки в стъпалата не означават, че носите идеалните спортни маратонки. Обувките за катерене също са произведени така, че да осигуряват максимално удобство, изолация от влага и мекота при движение, но надали са подходящи за тичане.

За да сте сигурни, че няма да допуснете грешка в избора си на спортни обувки, препоръчваме ви да се разгледате специализираните секции за обувки за тичане и да се запознаете с техните специфики.

Разбира се, при нужда от консултация, обърнете се към търговеца на онлайн магазина или продавач-консултанта във физическите магазини за спортни стоки.

 1. Прекалено сте надъхани

Обули сте новите си спортни маратонки Adidas, Nike или др., и вече нямате търпение да се „разбиете“ в парка. Не го правете или поне, ако често ви се случва, карайте го по-леко.

Една от най-често допусканите грешки от видимо начинаещи бегачи е прекомерният хъс да покрият свои нормативи, за които нямат реалната подготовка.

Вместо да се хвърляте в дълбокото и да се изтощавате до безкрай, започнете с разгряване на тялото и леко бягане, което постепенно да превърнете в такова със средно темпо.

В противен случай рискувате да развалите представата си за „страхотен ден в парка“ като се преуморите твърде рано. Да не говорим, че всичко това кара тичането да изглежда и звучи като твърде трудна спортна активност. А стигне ли се дотам, вероятността да се откажете от нея още преди реално да сте започнали е съвсем реалистична.

Съвет: ако се чудите как точно да прецените темпото на бягане, препоръчваме ви да си свалите някое приложение на телефона като RunKeeper, което ще ви помогне да следите скоростта на тичане. Така не само ще можете да се насладите на прекрасното време в парка, но и ще тествате новите си спортни обувки за тичане без да припадате от умора едва след втората обиколка.

 1. Не пиете достатъчно вода

След като сте надянали едвам-едвам старите или наскоро закупените спортни обувки, не забравяйте да вземете със себе си голяма бутилка вода (поне 750 ml, за предпочитане – 1000 l) преди да се отправите към близкия парк.

Това е особено важно, за да останете максимално хидратирани докато спортувате. За съжаление, рядко виждаме спортуващи да носят големи бутилки с вода, което е разбираме, заради неудобството им. Но реалистично погледнато, количество вода от 500ml е твърде малко, за да предотвратите прегряване на тялото, особено през по-топлите месеци.

Нещо повече, дехидратирането на тялото по време на спорт, комбинирано с изпотяване, е изключително опасно за тялото. Освен това, при изпотяване е налице „изхвърляне“ на хранителни вещества, които трябва отново да си набавите, най-добре чрез хранителни добавки.

 1. Зареждане с некачествени източници на енергия

Само се замислете. Автомобилът не върви без гориво, също както и на тялото му е необходимо качествен енергиен източник за по-добра издръжливост и цялостно представяне.

Често, начинаещите бегачи стигат до извода, че на моменти се чувстват като истински шампиони и маратонци в топ форма, докато в други случаи пък нямат грам енергия. Това е така поради неправилното енергийно зареждане.

Най-добрата комбинация преди лек крос е отличен баланс между белтъчини, мазнини и въглехидрати в менюто. Разбира се, няма универсална формула, тъй като всеки е различен, ето защо трябва да намерите какво точно работи за вас.

Във всеки случай обаче не бива да пренебрегвате достатъчно количество въглехидрати, протеин и мазнини във всяко хранене, включително и преди тренировка. По същата логика, най-лошият вариант за енергиен източник са бързите въглехидрати, тъй като те дават страхотен енергиен стимул, но имат лошия навик да „дърпат“ рязко енергийните нива надолу половин-един час след консумация.

 1. Стъпвате на пета

Сигурни ли сте, че стъпвате на цяло стъпало, когато ходите или тичате? Това е особено важно за физическото ви здраве, тъй като при стъпване на пета се излагате на риск от неприятни травми, които могат да ви изкарат извън строй за доста дълго време.

Тежкото стъпване с големи крачки също принадлежи към тази точка. Предотвратете изкълчвания и възможни травми като се уверите, че се разгрявате преди физическа активност, носите подходящите спортни обувки спрямо спорта и стъпвате правилно, „приземявайки“ се на средата на стъпалото.